Alt var kaos under facaden

Historie

Jeg blev tyndere og tyndere, jeg kom ned og veje 31kg og var helt afkræftet, og havde intet kontakt med familie eller nogen venner…

Jeg har været i et forhold hvor det både var meget psykisk og fysisk vold, det et års tid siden jeg valgte at gå fra ham, og har lige siden prøvet at samle alle tanker inde i mit hovede, hvilket der er rigtigt svært.

Men som sagt er det et års tid siden at jeg valgte at flytte fra min eks kæreste, vi havde været sammen i næsten to år, og der gik omkring 4mdr før der blev noget fysisk vold. Vi havde haft en rigtig hyggelig aften med lækker mad og gode film osv, så gik vi i seng og ja alt skulle jo være i den skønneste orden, men jeg blev vækket omkring kl 3 om natten hvor han havde sat og kigget min telefon igennem beskeder fra min bedste kammerat hvor han bliver mega sur og råber og går ud af sengen og tager hans tøj på og vil kører hjem til sig selv, så gik jeg hen til døren og sagde at hvis han gik ud af døren nu, uden jeg kunne snakke med ham om det, så skulle han ikke gåstole tilbage igen, og jeg stod henne ved døren og han river den op hurtigt så jeg falder og får min ben i klemme og med det samme bliver den hævet og skrifter farve, og så stopper han hurtigt op og vil hjælpe mig op og undskylder mange gange og der gik en halv time og vi bliver nød tl at kører på skadestuen med foden, da vi kommer derop spørger de hvad der sket og jeg kigger over på ham og han sidder med et meget koldt blik og jeg siger til sygeplejesker at jeg faldte ned af en trappe, og jeg kom til scanning og foden havde fået et kraftigt slag og den blev lagt i en skinde med det samme, og da vi så kom hjem til mig igen, så siger han at det var min egen skyld, jeg kunne bare lade være med at være en billig luder, så var det aldrig sket.. Årh ja, mærkeligt nok så begyndte jeg faktisk og tro på det var min egen skyld selvom det bare var min bedste kammerat..

Men vores forhold fortsatte, dum som jeg var, så valgte vi at flytte sammen, og vi fik en super dejlig lejlighed sammen, men så begyndte volden virkelig at blive oftere og oftere.. Jeg blev tit smidt ind i væggen og ned i sengen hvor han holdte en pude over min hovede og slog mig på både over – under kroppen, og det var sjældent i hovedet og arme, for ingen måtte få mistanke om hvad der skete og de steder han slog var 85% altid steder jeg kunne dække til med tøj. Men det var kun starten på det, en aften havde jeg samlet lidt mod til mig og pakkede de mest vigtige ting jeg kunne tage med mig, men han havde fået tidligere fri fra arbejde og kom hjem og så sagde jeg at jeg flyttede nu og kom ikke tilbage, og så kigger han på mig og begynder og grine, så tager han mig i halsen og smider mig ned i sengen, og holder mit hovede og siger at hvis jeg går fra ham så slår han mig i ihjel og opsøger min familie bagefter og ødelægger dem, og jeg begyndte at græde og prøvede at komme fri og så tog han igen hårdt om mig og slæb mig ud i køkkenet og tager en køkken kniv og tager den ind på min hals og siger at nu har jeg valget om hvad jeg vælger, og der blev jeg virkelig bange og sagde at jeg bare overdrev og mente ikke jeg ville flytte og så sagde han at det var fornuftigt, og så smed han mig igen ind i sengen og begyndte at slå og tog en pude over hovedet igen så man ikke kunne hører hvis jeg græd når han slog.. Og da han var færdig, så ville han have sex og ja jeg havde jo intet valg, så vi havde sex og da han var færdig spyttede han mig i hovedet og sagde at jeg var en klam luder..

Mit hjerte hamrede løs, og alt inde i mig var i panik, vidste ikke hvad jeg skulle gøre, følte mig bundet og turde ikke kontakte nogen, for hvad nu hvis han fandt ud af det og han ville gøre skade på dem.. Der gik flere mdr og jeg begyndte at tabe mig helt vildt og snakkede ikke med nogle mere, jeg kunne hverken gå på toilet i fred mere, han kiggede altid igennem nøglehullet bankede på døren hvis det tog for lang tid, jeg måtte ikke gå med makeup mere og jeg skulle farve mit hår mørkt istedet for det blonde..men volden blev ved og ved, til sidst havde jeg givet op og gjorde ikke modstand mere, jeg blev tyndere og tyndere, jeg kom ned og veje 31kg og var helt afkræftet, og havde intet kontakt med familie eller nogen venner…

Så havde han en kammerat på besøg en dag, og kammerater kommer ud i køkkenet og kigger bekymret på mig og siger at han er bange for at jeg bliver slået ihjel hvis jeg ikke snart kommer væk, og han gik rundt omkring og lagde penge sedler så jeg havde noget at komme afsted for hvis nu han ville tage min pung. Og jeg fik igen et bette håb og gik og lagde en plan op i hovedet hvordan jeg skulle komme væk derfra. Efter 4uger gjorde jeg alvor af det og tog godt med tøj på og 2 mobiltelefoner med så jeg havde en så jeg kunne komme i kontakt med folk, og penge diverse steder, og så kom han igen tidligere hjem fra arbejde, men der var 3 udgange til vores lejlighed og havde åbnet alle dører, og vores have mand var tæt på, og så gik jeg ud af døren og han sagde at jeg skulle komme op og snakke med ham om det og han begyndte og græde og bad om at jeg vendte om, mit hjerte hamrede afsted, på det tidspunkt var jeg så nem at manipulere med at jeg var ved at tro på at han mente det den her gang, men så var der noget der sagde til mig at jeg bare skulle lukke ørene og gå videre, og det gjorde jeg. Og hoppede på en taxa udenfor og tog et tog hjem til mine forældre..

Og jeg kom ud af det og mine forældre tog sig af lejligheden og mine ting osv, og jeg kom i behandling, da der kom lidt ro på så kommer den sværeste tid hvor man giver sig selv skylden, hvor man hører stemmer i hovedet af de ting han sagde til en under volden, og alt føles bare som et mareridt man ikke kan komme ud af. Men det kan man med tiden, jeg kom i behandling og også med at tage på igen, under hele forholdet fik jeg også en spiseforstyrrelse, så det skulle jeg også i behandling for..

Der mange ting i det, mit forhold med min eks så jo rigtig flot ud, udadtil.. Vi blev tit kaldt arrogante og at vi bare var sammen for udseendets skyld, alle så op til os, men alt var bare det største kaos inden under den ellers fine facade.

– håber denne her historie kan hjælpe nogen der oplever noget lignende eller nogen der kommet ud af et voldeligt forhold og de har svært ved at samle sine tanker og at læse andres oplevelser måske kan komme et tæt nærmere på at få det bedre med sig selv. Bare altid husk at det tager tid og opgiv ikke

Følgevirkninger

Psykisk vold er lige så skadeligt som fysisk vold. Man kommer til at føle, at man ikke er noget værd. Hør podcasten.