Det blev normalt for ham at slå mig

Historie

Jeg havde blå mærker, jeg var nødt til at dække. Jeg kom flere gange grædende på arbejde, fordi han natten forinden havde slået mig.

Min historie..

For ca snart et år og 4 måneder siden, begyndte jeg og bruge appen hot or not, i starten bare for sjov da jeg ingen hensigter havde med det. Jeg matcher så med den fyr her, som begynder og skrive til mig og vi bliver venner på facebook. 2 måneder går der ca, til vi finder en dag hvor han kommer og besøger mig. Han virkede som den sødeste fyr, og virkede ikke til og have noget ondt i sig. Vi blev meget hurtig glade for hinanden og bliver kærester..

Men nok om alt det. sidste år flytter jeg til København, hvor han bor og bliver tilbudt af hans forældre jeg kan være der indtil vi finder et værelse til mig, og jeg bliver meget glade for deres hjælp.

Hurtig synes jeg vores forhold bliver lidt “mærkeligt”, han vil rigtig gerne bestemme over mig, og jeg kunne ikke rigtig klare han fik en tro om at han skulle bestemme over mig. Han blev mere og mere jaloux og bestemmende, og kunne fra den ene dag til den anden sige han ikke gad en mere. Og havde gang i rigtig mange piger udover mig.

Det er en helt almindelig dag, og det havde været en rigtig god dag indtil jeg så rammer hans næse. Han bryder ud i “skrig” og råber hvad fanden jeg har gang i osv. begynder og slå mig meget hårdt i hovedet, og jeg begynder og græde meget. Smerten sidder stadig i mig. Det skete i en bil hvor der var andre mennesker, de kommer hen til bilen og jeg ser muligheden for at gå ud af bilen. Han stiger ud og slæber mig hen i bilen, kan stadig inde i hovedet høre folkene der stod der sige jeg ikke skulle gå med. Men hvad gør man lige i den situation? Han starter bilen, og køre hen mod en skov sti. Hele vejen siger han til mig, at han vil slå mig ihjel. Og jeg er næsten sikker på han gør det. Han køre ned hvor ingen mennesker er, kaster mig ud af bilen.. Sparker på mig, mens jeg ligger ned og beder mig kysse hans fod og sige undskyld hvorefter han bliver ved og slå mig. Jeg kommer ind i bilen igen, og han bliver ved med og slå mig i hovedet. Det gjorde SÅ ondt. Han ringer til hans mor, siger jeg har smadret hans næse, at jeg er en klam luder osv. Vi køre hjem, og snakker med hans forældre, det eneste jeg ville var og skulle hjem til jylland og aldrig se ham igen. Jeg skulle dække over hvad han havde gjort, og jeg var så dum på daværende tidspunkt og gøre det. Fra da af vidste jeg der var noget, som ikke var som det skulle være. Han undskyldte i lang tid efter, sagde det aldrig vil ske igen. og jeg troede ham.

Men.. 3 uger efter, blev det mere og mere normalt for ham og slå mig hvis tingene ikke gik som han vil have det, jeg havde kæmpe blå mærker op ad armene, som jeg blev nød til og dække så folk ikke kunne se dem. Jeg kom flere gange grædende på arbejde, fordi han natten forinden havde slået mig eller noget helt andet. Jeg forstår ikke hvordan jeg holdte 4 måneder ud i sådan et forhold.

Der kom mange epsidoder efter han havde givet mig tæsk, og en dag måtte politiet komme ud fordi han ikke kunne opføre sig ordentlig og hans forældre ikke viste hvad de skulle stille op, jeg kørte væk med politiet men var igen så dum og tro på hans ord. Men tingene blev aldrig bedre. Han blev ved med og sige jeg var hans store kærlighed, men man slår bare ikke en man elsker, er dem utro osv.

En morgen vågner jeg til en mail fra min mor, som jeg aldrig har fortalt nogle ting til. Men hun har været så bekymret, ligesom resten af min familie. Samme dag tager jeg ud og gør det forbi, og jeg vidste der ville være andre mennesker, ellers turde jeg ikke. De andre gange havde han truet med en kniv osv.

jeg tror aldrig jeg har været så lettet efter jeg slog op og kom ud af døren. Det var ubeskriveligt.

De første måneder hjemme i Jylland igen var svære. meget, da jeg ikke kunne snakke om episoderne. Jeg var meget bange for hvad folk ville tænke. Jeg finder den sødeste fyr, hvor jeg bare fortæller ham det hele. Og det hjalp virkelig meget på det hele, og siden da har jeg været meget glad.

Jeg er utrolig glad i dag, men piger. Kom ud af et voldig forhold..

Pige,  19 år

Podcast om kærestevold

Psykolog Ida Koch fortæller om, hvad kærestevold er.