Ferien endte med en brækket kæbe

Historie

Men den ferie endte med en underkæbe som er brækket to steder og en politianmeldelse.

Mødte min daværende fyr for lidt over et år siden. Han er 19 år gammel. Jeg er selv 16. Vi havde en lille relation til hinanden, inden vi lærte hinanden at hende. Hans bror er gift med min kontaktperson. Så vi vidste hvem hinanden var.

Alt startede lyderødt. Blev meget hurtigt glad for ham. Fuldstændig væltet omkuld og forelsket. Jeg ved, han også var glad for mig..

Nogle måneder gik og det var super dejligt det hele. Man takkede kære Gud for at få lov til at stå op og være så glad.

Længe gik der så ikke, før hans ordsprog overfor mig pludselig blev til “luder”, og “Se dig selv, du da for klam” osv. Snakken tog jeg med ham, og han undskyldte og gjorde det ikke igen.

Jeg har aldrig været typen som er jaloux, men det ændre sig hurtigt, når man kommer i et forhold til en fyr, som er sygeligt jaloux. Lige så dejlig og fantastisk han kunne være, var han ondskabsfuld.

Han begyndte en dag pludselig og være fysisk overfor mig. Skubbede og blev helt vildt truende i sin adfærd. Han har altid kæmpet med et stort temparment. Kom vi op og skændes i en bil, kørte han som vanvittig. Jeg bedte ham pænt om at lade være, og det skulle han ikke gøre når jeg var i! Så blev det pludselig til at han kom løbende bagfra og hev mig rundt og slæbte med ind i bilen igen, hvorefter han videre sad og råbte helt sygt.

En diskussion hjemme ved ham, blev til truende adfærd, at man skulle skubbes og holdt for alle luftveje.. Virkelig ubehageligt!

Når man så sidder og snakker med han bagefter, er han så ked af det. Og han græder med mig.. Fortæller han elsker mig og ikke vil miste mig. Og jeg tror på det bedste i ham.. Jeg holder ved og holder ud, samtidig med jeg stadig elsker ham.

En personalefest blev til han pludselig kom forbi og det ikke lige passede ham, mig og en veninde skulle tisse, også hidser han sig helt hjernedødt op. Jeg prøver modvilligt ikke at tage med ham ud, men så sidder jeg alligevel på en bænk og skændes med ham. Hvor jeg pludselig får stukket en lussing og jeg begynder at græde og vil væk. Men det måtte jeg ikke, så han hiver mig ind i en gryde og holder mig fast og truer mig til at tage med ham hjem og sove. Nogle mennesker stopper så op, fordi de kan se noget er helt galt. Men han har en veltalende måde at sige tingene på, så han får dem til at cykle, mens jeg imellem tiden har nået at ringe min mor op – og ment hende om IKKE at lægge på uanset hvad! Imens jeg venter på at blive hentet.. Samtidig sidder han bare lige ved siden af.

Mange af de oplevelser blev til flere, lige indtil jeg troede, at jeg havde fået nok.. Men vi snakkede om det og han lovede mig at gå til psykolog. Så jeg tog på ferie med ham i den tro, at han gjorde noget ved det, når han kom hjem..

Men den ferie endte med en underkæbe som er brækket to steder og en politianmeldelse..

Det værste ved det er, jeg faktisk stadig savner ham.. Og har mest af alt meldt det, for han give ham den hjælp. For han kan ikke hjælpe sig selv – og han ved, han har et problem..

Pige, 16 år

Podcast om jalousi

Jalousi er mange gange det første trin ud i et voldeligt forhold. Hør psykolog Ida Koch fortælle.