Find en I kan støtte jer til

Historie

Inden jeg fik sagt et ord kom der et kæmpe slag mod min kind og jeg ramte bordkanten. Da jeg vågnede igen, lå jeg i en ambulance med blod på tøjet på vej til hospitalet.

Hejsa er en pige på 16 år som for ca. 2 år siden kom ud af et voldelig forhold. Og nu føler jeg mig klar til at fortælle om det.

Vores forhold startede som de fleste vi mødtes og begyndte at skrive sammen, og efter en periode med skriveriret begyndte vi at ses.Vi havde ikke kendt hinanden i lang tid før han spurgte mig om vi skulle komme sammen, men for mig var det ligemeget, jeg holde af ham. Den første måned var fantastisk. som alle andre så vi hinanden rigtige meget. og elskede hinanden mere og mere for dagene der gik.

På vores 2 månedes dag var vi i biografen sammen og derefter ud og spise for så at afslutte med en overnatning over ved ham. det var der mareidet begyndte… om aften spurgte han med en kærlig stemme om vi skulle prøve det intime. men eftersom jeg ikke følte mig parat sagde jeg nej, og håbedet han ville respekter det. (Det skal lige siges at jeg blev mobbet i skolen, og havde det dårligt inden jeg mødte ham, og at han var den eneste jeg faktisk så sådan rigtigt).

det gik fint nok med at respekter det den første nat. men gangen efter vi skulle sove sammen, prøvede han igen, som før sagde jeg nej igen af samme årsag som før. Men denne gang ville han ikke respekter det. han kastede fjernebetjeningen efter mig, kaldt mig for grimme ting. og tvang mig til at skulle lave intime ting sammen med ham.

Morgnen efter vågnede jeg med et sæt. hans hænder var omkring min hals og ordene jeg fik afvide var ubehaglige “hvis du fortælle nogle om det igår aftes, så slår jeg dig så hårdt at du vil fortryde alt du noglesinde har gjort” og fik så ellers besked på at tag hjem og sove.

da jeg kom hjem fik jeg en beskede om at han savnede mig og ville have at jeg kom hjem til ham igen dagen efter. som hverdagene gik blev det rutine, (skole, bus og ud til ham) sådan fortsatte det i 5 måneder. alle mine penge blev brugt på bus frem og tilbage. og i den tid så jeg ingen af mine veninder.

En dag da jeg var ved at være træt af det hele. prøvede jeg at forklare ham at det ikke gik, men inden jeg fik sagt et ord kom der et kæmpe slag mod min kind og jeg ramte bordkanten. da jeg vågnede igen lå jeg i en ambulance med blod på tøjet på vej til hospitalet. 3 sting i hovedet. mens undskyldning fra ham lød: “Hun besvimede og ramte bordkanten”. efter som jeg ikke turde andet tog jeg med han hjem igen.

godt 14 dage efter mødte jeg en fyr som var meget sød, og inden jeg fik set mig om, blev vi bedste venner. da jeg fortalte ham om min daværende kæreste gik det stærkt, min bedste ven kendte ham godt og fik sig en ordenligt snak med ham. og efter 8 måneders forhold til ham sluttede det endelig. Jeg kan kun takke min bedsteven for det idag!

og vil opfordre alle som bliver truet presset eller slået til at få det stoppedet. find en i stoler på som i kan støtte jer til i den tid, for tro mig tiden efter og tiden der op til er svær.

Jeg er stadig ikke over ham endnu. og det har da påvirkedet min hverdag med drenge venner. og med kærester efter det. Jeg har stadig svært ved det. og jeg savner ham da også stadig men jeg er nød til at give slip for ellers kommer jeg ikke videre.

Pige, 16 år

Podcast om kærestevold

Psykolog Ida Koch fortæller om, hvad kærestevold er.