Han binder mig i brusekabinen

Historie

Jeg ved ærligtalt ikke helt hvor jeg skal starte, så jeg starter bare..

Jeg er en pige på snart 19 år, jeg bor sammen med min kæreste, vi har været sammen i 2 år, og har boet sammen i lidt over ½ år. Problemet er bare at den kæreste jeg flyttede sammen med forandrede sig idet vi flyttede ind. Han har altid været god ved mig, behandlet mig som sin prinsesse osv. men det hele forandrede sig da vi flyttede ind.

Han begyndte at blive meget, ved ikke om man skal kalde det “magt syg”, han bestemte alt over mig. Og allerede anden dag vi boede i lejligheden havde han stukket mig den første lussing, og bagefter tog han mine hænder om på ryggen og pressede mig meget hårdt om mod væggen, mens han hviskede i mit øre “søde skat, du ved at jeg kun gør dig ondt, fordi du sårer mig – så nu ved du hvad der sker når du sårer eller skuffer mig. Hvis du nogensinde sladrer bliver det kun værst for dig selv”.

Det var den første gang han gjorde mig ondt. Derefter blev det kun værre.

Kom jeg fx 5 min. for sent hjem, stak han mig en lussing og tog hårdt fat om kæben på mig, så jeg kiggede ham i øjnene så kunne han finde på at sige: “Skat, lille skat. Hvad er det dog du gør ved mig? Du vil jo ikke sårer mig, du vil jeg ikke skuffe mig, Du får lov til at gøre det godt igen i aften, det vil du gerne ik? Du vil jo gerne gøre det godt igen, ik skat? Du vil gerne gøre mig glad ik skat”.

Når han sagde det gik jeg bare og frygtede når det blev aften. Så førte han mig ind i vores soveværelse og åbnede skuffen hvori han gemte sine reb. Så rev han alt mit tøj af mig, hvorefter han bandt mig til sengen. Derefter kunne jeg se frem til flere timer, hvor vi skulle dyrke sex, hvor jeg skulle give ham blowjobs, handjobs mm. Han nød at stikke diverse ting op i mig, han elsker at se om han kan få mig til at skrige – og hvis jeg skriger, giver han mig en lussing og river fat i mit hår og siger fx “Min søde, frække skat, vi skal vel ikke vække naboerne, nu skal du være en artig pige . du ved hvad der sker, hvis du er uartig, så er det jo min pligt at straffe dig, det ved du”, hvorefter han endte propper mine trusser ind i munden på mig – eller sætter et stykke gaffatape over munden på mig.

Det er oftes min straf for at skuffe ham – men han binder mig også nogle gange til andre ting, som den stolpe der står midt i lejligheden eller inde i brusekabinen, hvor jeg får lov til at sidde med vandet løbende, indtil han synes det er nok. Han får mig ofte til at sætte mig på knæ for ham og undskylde af hele mit hjerte, hvor efter han ofte siger: “Hvis du virkelig elsker mig, hvorfor bliver du så ved med at sårer mig, var skat. Jeg kan jo ikke blive ved med at tilgive dig”.

Når han så endelig tilgiver mig, så kysser han mig og holder om mig og er verdens bedste kæreste.

Det føles som om han er lidt magtsyg. Jeg ved godt at det han gør er forkert – men det føles så rigtigt at være sammen med ham. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, det er jo ikke så slemt. Han har jo fx aldrig slået mig hårdt, jeg har aldrig fået mærker af andet end rebene. Jeg elsker ham mere end noget andet.

Pige, 18 år

Kommentar fra forvildmeddig.dk:

Kære 18 årige
Ud fra din beskrivelse ser det ud til, at din kæreste både begår psykisk, fysisk og seksuel vold.

Selvom du lige nu føler, at det er rigtigt at være sammen med ham, vil vi alligevel opfordre dig til at ringe til Hotlinen tlf. 70 20 30 82 og fortælle din historie.  Der er åben døgnet rundt, og du kan ringe anonymt. Du kan også skrive til brevkassen eller chatten og få rådgivning.

Det er slet ikke i orden, at han “straffer dig”, fordi han mener, at du har gjort noget forkert. Som regel udvikler volden sig til at blive mere voldsom, så du skal søge hjælp, inden det er for sent.

Følgevirkninger

Psykisk vold er lige så skadeligt som fysisk vold. Man kommer til at føle, at man ikke er noget værd.