Han havde magten

Historie

Vi var glade for hinanden, meget. I starten var det et fantastisk forhold, tro mig. Jeg elskede ham, og når vi var væk fra hinanden kunne jeg ikke vente til vi skulle ses igen.

Men så småt som tiden gik blev han mere og mere hemmelighedsfuld, og en pige ringede grædende op til mig, ” jeg har dummet mig. Virkeligt! Benjamin har været dig utro, med mig ” .. Og jeg var mundlam, vores forhold? Ham? Jeg sagde intet til ham, for jeg ville ikke miste ham.

En dag kom vi op i skændes, jeg ville stoppe ham – men så skubbede han mig ind i et spejl, og jeg var chorkeret. Virkeligt chorkeret, efter det blev det værre. Han begyndte at holde mig fast til tider, og gjorde mig til grin foran hans og mine venner.

Han fortalte om mine bryster, at de var små – og jeg følte mig ikke tilpas længere. Til sidst sagde han, ” jeg vil ikke have du går i stramt tøj, du viser din krop frem. Gå i løst tøj ” og han ville bestemme, og han havde magten. Det smadrede mig indeni for hver dag der gik.

Jeg kom på efterskole, hvor en pige kom hen ”fortæl mig det”. Jeg brød sammen, virkeligt. Jeg snakkede i to timer uafbrudt om hvor forfærdeligt det var, og hun hjalp mig ud af forholdet.

Idag er jeg stadigt så chorkeret over det, jeg er til psykolog en gang hver uge. Men tavsheden, har jeg stadigt ikke lært at bryde. Dog er jeg godt videre nu, jeg har nu en fantastisk kæreste som hjælper mig, og når jeg kommer i en dårlig periode, står han uden foran min dør på ingen tid. Han er faktisk ikke kun min kæreste, men min bedsteven. Udover det, er han som en bror for mig. ♥

pige, 14 år