Han manipulerede mig fuldstændig

Historie

Nu har jeg læst stort set alle historierne igennem herinde, og jeg føler mig næsten ”heldig”, ved at læse om det, som nogle af jer har oplevet, selvom jeg synes, at det jeg er gået igennem er slemt nok.

Well, jeg er en pige på 24 år. Føler selv, at jeg nu ENDELIG efter 11 måneder er kommet ud af forholdet for good, selvom det kun er 3 dage siden vi sidst snakkede sammen.

Det hele startede sidste sommer, maj 2013. Jeg mødte denne fyr gennem facebook og vores første ”date” var i ikea, da han havde set mit opslag på facebook op hjælp til at komme i ikea og med det samme skrev, at han ville gerne hjælpe. Jeg lagde ikke noget i det, og tænkte helt sikkert. Han kom og hentede mig efter arbejde og vi tog derud og havde en hyggelig dag og var ude at spise efter. Han var umiddelbart ikke min type, men var meget charmerende. Efter denne dag begyndte vi at skrive meget sammen og der gik ikke længe, før vi sås igen og efter denne dag, var vi stort set sammen hele tiden. Allerede efter en måned, spurgte han om vi skulle være kærester, og det blev vi, selvom jeg allerede inden vi blev kærester, følte at der var nogle ting ved ham, som ikke hang helt sammen, i form af de historier han kom med. Men jeg så bort fra det, da jeg havde stærke følelser for ham og aldrig rigtig havde haft en kæreste før og ønskede det inderligt.

En uge inden vi begyndte at komme sammen, var jeg på besøg hos min familie i Århus, jeg boede/bor i kbh. Da jeg havde været der i en dag, ringede han og sagde at han savnede mig så meget og om han ikke skulle komme til århus fra kbh, dette gjorde han og lejede sig ind på et meget dyrt hotel hvor vi overnattede (han kastede om sig med penge, men var på dette tidspunkt på sygedagpenge, så jeg vidste gang han lavede noget han ikke måtte, med alle de penge) tænkte ikke videre over det. Vi tog ud at spise og allerede her, tjekker han min mobil, blev sur over jeg havde beskeder fra kollegaer som var drenge, selvom der på ingen måder var noget i det. Begyndte at gå fuldstændig amok over han mente at jeg kiggede og flirtede med tjeneren, hvilket jeg ikke gjorde. Jeg blev sur og gik i raseri tilbage på hotellet for at pakke min taske, han kom efter mig og begyndte at råbe og skrige af mig og skubbede hårdt til mig. Vi fik dog snakket tingene igennem og havde en god aften.

Efter vi begyndte at komme sammen blev det værre. Han var over mig hele tiden, blev sur fordi han ikke følte jeg gav ham nok opmærksomhed, beskyldte mig for at være sammen med andre, sagde jeg var en billig luder fordi han mente jeg havde været sammen med mange, fik mig til at lyde som et dårligt menneske, fordi jeg havde lyst til at tage i byen engang i mellem, blev sur og ubehagelig når jeg var sammen med mine venner og ikke ham. Jeg endte med at se mindre og mindre til mine venner og veninder for at være sammen med ham hele tiden og gøre ham glad. Men jeg var forelsket og når vi havde det godt sammen, så havde vi det virkelig også godt sammen. Han fik mig til at føle mig speciel og som jeg aldrig havde følt før, havde dog heller ikke andet at sammenligne med. Han sagde til mig han elskede mig og aldrig havde elsket en pige før og åd det råt. Men der skulle ikke meget til, at bringe hans pis i kog. Og jeg begyndte at være bange for, at få beskeder fra kollegaer og have billeder af venner på min tlf, fordi han kunne fllppe ud over det. Begyndte at slette beskeder og billeder.

Når jeg var på arb kunne han havde fundet et eller andet og gå amok over, jeg fik ondt i maven og kunne ikke overskue arbejdet, begyndte og være mere og mere nedtrykt. Folk sagde til mig meget hurtigt, at jeg skulle komme ud af det hurtigst muligt og han var farlig og usund. Han købte mig. Købte mig kjoler, smykker, stiletter osv. Han sagde han kunne gøre mig til en prinsesse og gjorde alt for at jeg skulle se godt ud, men måtte kun se godt ud sammen med ham. Det blev værre, tror jeg er gået fra ham 5 -7 gange på de 11 måneder, men er altid vendt tilbage fordi han har tigget og bedt. Han manipulerede mig FULDSTÆNDIG, alle sagde jeg skulle komme væk, men jeg forsvarede ham og blev sur/irriteret på mine venner og familie fordi han fik mig til at tro på, at de ikke ville mig noget godt.

Jeg følte mig så alene og nedtrykt og begyndte at tro på, at hver gang han gjorde noget ondt mod mig, var det min skyld. Han havde kun øjne for sig selv, gav mig ingen rigtig kærlighed, men det troede jeg. Han kunne smadre hans mobil, hans hånd ind i væggen og sidde og ryste og kigge på mig, hvor jeg bare tænkte ”om lidt slår han mig ihjel”. Han endte også med at hoppe oven på mig, holde mig fast, give mig et blåt øje, tage kvælertag på mig med efterfølgende mærker på min hals, slå mig på benet i bilen, rive utallige af mine smykker i stykker, smadre min ipad, mine parfumer og sminke. Han nedgjorde mig totalt, så var min næse for stor, så var min røv for slap, så var jeg en dum blondine, en luder, han snakkede hele tiden om andre piger og samlignede mig med hans x kærester som i hvert fald aldrig gik i byen og det var så forkert og jeg gik bare ud og kneppede højre og venstre.

Han fortalte hans forældre var rige og boede i dubai hvilket er løgn. En dag skriver en af hans mange x kærester til mig på facebook, at hun kan se vi er i et forhold og har dårlige erfaringer med ham. På det tidspunkt var jeg gået fra ham igen igen. Hun fortæller mig de mest chokernede ting han har gjort mod hende og andre x kærester, såsom at true dem med pistoler, gennembanke dem med glas og tallerkner, brænde dem med strygejern, stikke en tang i armen på dem. Derudover finder jeg ud af han har et barn på 10 år, har været tvangsgift, forlovet, er ikke fra det land han havde sagt han var, men et andet.

Finder ud af så mange ting. Har hele tiden godt vidst han ikke har fortalt sandheden, han kom med så mange historier og der var ikke hoved eller hale i noget af det. Finder ud af, han har snakket med så mange piger bag min ryg, overført penge til en kvinde, købt tøj til andre, sms’et og haft lange samtaler med andre piger bag min ryg. Vidste han gjorde det, eftersom han altid har været efter mig med det. Men dette kom som et chok. Han har truet mig flere gange, ringet ud på mit arbejde, kastet flasker på min rude, lagt truende beskeder for derefter at ringe ud græde. Det hele endte med, at jeg måtte flytte tilbage til århus for en stund. Er lige flyttet tilbage igen til kbh, er så dum at have set ham. Har dog vidst han har snakket m andre piger. Det sluttede da han endte med at hoppe op på mig i hans seng, sidde på mit bryst så jeg ikke kunne få vejret, spytte mig i hovedet, gav mig flade på brystet og i hovedet, fik kæmpe mærker. Og efter sagde han ”undskyld skat” som altid. Vi har nu ikke snakket sammen i 3 dage og ved, at han har brugt mig indtil han har fundet en ny, hvilket jeg er sikker på, at han har nu.

Ja, historien er lang od jeg kunne blive ved. Jeg var tæt på at miste min bror og bedste veninde pga dette, men de har tilgivet mig. Jeg endte med at lyve for venner, familie og ja mig selv, turde ikke være ærlig og sige jeg var sammen med ham igen fordi jeg er gået fra ham så mange gange og kommet til dem osv…. Det har så også endt med at mine to bedste drengevenner gennem mange år, har slettet mig fra deres liv. Pt. føler jeg mig som jordens mest ensomme mennesker, har mistet så mange pga. en fyr, har mistet mig selv og min selvrespekt, har fået depression, han har styret og manipuleret mit li i så lang tid. Mine få venner jeg har tilbage og min familie stoler ikke på mig og alt det PGA en fucking fyr. Har fundet ud af, at han er psykopat, Alle psykopattræk passer på ham. Det værste er jeg savner ham, de gode ting, og på den anden sige ønsker jeg alt det værste for ham, men jeg ved, at jeg skal videre nu. Skal finde mig selv igen og starte på en frisk og bygge mit liv op på ny, det er hårdt og ved det bliver hårdt i lang tid, men det er forhåbentlig det værd.

Håber dette kan hjælpe en eller flere derude, aldrig find jer i det. Ser i de mindste tegn på, at han vil tjekke din mobil, ringer hele tiden, bliver sur hvis du er sammen med venner/veninder/går i byen, ikke har sammehæng i hans historier så drop ham. Han er ikke det værd!! Vi har kun det ene liv og jo længere du blir i et, jo svære blir det at komme ud af. Så gør jer selv, jeres familie og venner den tjeneste. Du har intet at tabe på det, kun noget at vinde.

Pige , 24 år

Kommentar fra forvildmeddig.dk

Kære 24 årige
Tak for din historie. Det er godt, at du er kommet ud af forholdet. Hvis det hele er lidt svært og du føler dig ensom, så synes vi, at du skal skrive til brevkassen eller chatten. Nogen gange kan det være en hjælp at tale med andre om det. Du kan skrive anonymt. Held og lykke med dit liv – uden en voldelig kæreste.

Hvorfor går man ikke?

Det kan være svært at forlade en voldelig kæreste. Måske tror man, at man kan hjælpe kæresten, eller måske tør man ikke gå.