Han slog mig foran sine venner

Historie

Han blev mere og mere sur på mig, han begynde at råbe ad mig selv da jeg ikke havde gjort noget.

Min kæreste som jeg har haft i 7 mdr, var super sød i starten, men efter 3 mdr, følte jeg at han blev mere og mere sur på mig, han begynde at råbe ad mig selv da jeg ikke havde gjort nået.

Vis jeg kom et kvarter forsendt hjem fra skole, begynde han at skubbe og beskylde mig for at ha været ham utro. Han blev mere og mere grov, jeg boret sammen med ham, og efter vi havde kommet sammen i 4 mdr, begynde han at smide rundt med tingene i hjemmet, og derefter slog mig. han kalde mig ting hver dag, til sidst troede jeg på ham, og ture ikke at flytte.

Der har været nogle gange hvor han har smidt mig ud fordi han var sur over nogle ting, men to dage efter skrev han at jeg skulle komme tilbage, for han kunne ikke holde ud at være allende. men her for en mdr siden, fik jeg min mor til at hente mig, jeg kunne ikke klare mere, han slog mig foran mine/hans venner og kørte mig psykisk ned, det var ikke til at holde ud.

Lige nu for jeg hjælp fra “børn og unge” og self min dejlige familie. Jeg kan stadig frygte at gå ude for døren, frygten for at han lige pludselig dukker op. Men jeg er glad for at jeg kom ud af det forhold.

Pige, 17 år