Hun håner mig åbenlyst foran andre

Historie

Jeg bliver slået og hånet offentligt af min kæreste – Er det min skyld?!

Hej Brevkasse

Jeg har en Kæreste og det har jeg haft i lidt over 2 år nu, hun er sød og dejlig og klog og smilende og smuk og elegant og jeg syntes bare jeg er heldig jeg har hende for jeg syntes selv at jeg er mega klam.

Jeg arbejder i Forsvaret som Konstabel, og jeg har haft hende med et par gange til nogle fester og sådan nogen arrangementer du ved, og altid når jeg har hende med der så er der bare intet der kan dræbe hendes humør og dejlighed.

Min kæreste har bare det problem at hun har et ret stort temperament, og nogen gange skal der bare ikke så meget til før hun bliver sur. Hun har også nogen få gange slået mig 2 af gangene var det med redskaber en anden gang var blev jeg indlagt fordi hun slog mig i hovedet med en eller anden tyk flaske det fik jeg også et godt ar i hovedet af, det kan jeg så lidt forstå fordi jeg havde kigget på en anden pige, selvfølgelig syntes jeg det er alt for nederen gjord at hun er voldelig over for mig men efter hver gange så er hun virkelig ked af det og siger undskyld ovs.

Hun har også et par gange sagt at vis jeg forlader hende så ville hun dræbe sig selv og det vil jeg selvfølgelig gerne undgå, og så holder jeg jo stadig af hende altså hun er min første kæreste og den første pige der sagde hun elskede mig. Jeg prøver at tro på at jeg kan få hende til at stoppe med at slå, men jeg men vis hun ikke slår så håner hun mig ÅBENLYST også foran andre, jeg føler mig bare trådt på, jeg tænker ikke så meget på at jeg skal hjem til hende og kammeraterne har også spurgt ind il hvad der var sket når hun havde slået mig i hovedet jeg sagde bare at jeg var faldet selvfølgelig kan jeg da ikke indrømme at jeg får tæv af min kæreste når jeg er soldat!.

Jeg ved bare ikke om det er min egen skyld, jeg tror det kan blive okay igen.

Dreng, 23 år

Hvorfor begår nogen vold?

At slå er tit et udtryk for magtesløshed. Piger kan også være voldelige over for deres kærester.