I dag blev jeg slået for første gang

Historie

Han fortrød lige efter og sagde jeg ikke havde fortjent det.

Min kæreste er 23 år og altid humørsvingende bl.a. pga hans hashmisbrug.

Hver eneste gang vi har sovet sammen, skal jeg vågne op til en mand der ikke gider at have jeg røre ham, sviner mig til fordi han har fundet noget at være sur over. Han kan fx tage dynen selvom jeg måske var forkølet. Grundende til han er sur kan bl.a. være at jeg ikke gad at have analsex med ham eller jeg havde virket utaknemmelig.

Her på det sidste går vores forhold slet ikke godt, vi prøver at finde ud af om vi kan blive sammen. men han bliver ved med at gøre ting som man ikke skal acceptere. burde gå fra ham, men jeg elsker hans gode sider..

Idag blev jeg så slået for alvor for første gang, han har før i tiden taget mig hårdt om kæben og revet mig i håret. men idag lå jeg stille og roligt og fortalte ham en historie om en pige der havde haft en kæreste, der ville være hende utro med mig for mange år siden, så spørger han om jeg er venner med ham på facebook. så siger jeg ja. og mere når jeg ikke at sige før jeg for ca 7 lussinger i træk i hovedet. Jeg prøver at rejse mig for at gå, men han hiver mig hen til sengen og jeg får endnu engang mange hårer slag nede ved lårene og han blev ved med at skubbe mig ned over en sofa og holde mig hårdt omkring kæben op af døren.

Han svinede mig til, jeg var dobbeltmoralsk og hvis jeg gik skulle jeg nok komme til at fortryde det. Han fortryd lige efter og sagde jeg ikke havde fortjent det, og ham som jeg var venner med på facebook var bare en tilfældig fyr som mange i mit område kender.

Pige, 18 år

Podcast om jalousi

Jalousi er mange gange det første trin ud i et voldeligt forhold. Hør psykolog Ida Koch fortælle.