Jeg blev behandlet som et dyr

Historie

Jeg nåede ikke at tage min jakke af før han var over mig igen. Han flåede mit tøj af, og voldtog mig gentagende. Har aldrig i mit liv prøver noget så forfærdeligt!

Det er nu 4 år siden mit helvede brød løs.

Jeg var 13 år gammel, mine forældre var næsten lige blevet skilt, og min mor havde fundet en ny kæreste. Alt faldt sammen.

Men så mødte jeg “Christoffer” den perfekte dreng! Troede jeg. Han var 5 år ældre end mig.

I starten var alt perfekt, men på grund af aldersforskellen ville jeg ikke introducere ham for mine forældre. Gudskelov! (Det skal lige siges, at han ikke var den modne type).

Da vi havde været kærester i godt 3 måneder begyndte hans adfærd at ændre sig, han begyndte at ryge hash, løj konstant om hvor han var, og havde en utrolig kort lunte. I starten havde vi bare store skænderier. Det ændrede sig hurtigt til fysiske vold. Jeg husker stadig den første gang han slog mig, det var en fredag nat, vi sov hos hans far og ville købe noget slik til at hygge os med. Men mine sidste penge var på mystisk vis forsvundet. Jeg konfronterede ham med min mistanke, om det var ham der havde taget dem, da han tit lånte penge til stoffer. Det næste jeg husker er at jeg rammer gulvet.

Derefter blev det mere og mere “normalt” at jeg fik en flad i ny og næ, turde ikke sige noget da der var stor aldersforskel og jeg var begyndt at blive bange for ham.

Overfaldende blev gradvist voldsommere og voldsommere, mine veninder var begyndt at kommentere min adfærd når vi skulle have idræt. Havde synlige tegn på vold.

En dag jeg kom hjem til Christoffer efter skole, kunne jeg mærke der var noget rivende galt! Han sad krøllet sammen på gulvet med blod på trøjen, han havde været oppe at slås med ham han købte stoffer af.

Jeg nåede ikke at tage min jakke af før han var over mig igen. Han flåede mit tøj af, og voldtog mig gentagende. Har aldrig i mit liv prøver noget så forfærdeligt! Alt magt over mig selv blev taget fra mig, jeg blev gjort til et uværdigt dyr.

Vores forhold varede kun 4 måneder, den sidste måned var et rent helvede! Frygten for hvad han kunne finde på at gøre, var for stor.

En morgen hjemme ved ham, hvor han var taget på arbejde, brød jeg samme overfor hans far, som jeg havde et rigtigt godt forhold til. Han var på det tidspunkt et af de eneste stabile voksne menneske i mit liv.

Han sad med mig hele dagen, lyttede til de forfærdelige ting hans søn havde gjort imod mig. Han gjorde den ene ting jeg ikke kunne, han handlede øjeblikkeligt! Christoffer blev kort efter sendt over til hans mor på Sjælland.

Det er under et halvt år siden han er holdt op med at kontakte mig, jeg blev kimet ned når han var påvirket og den ene dødstrussel efter den anden blev slynget i hovedet på mig.

Den dag i dag påvirker det mig stadigt. Jeg kan kun være intim med en dreng hvis jeg er meget beruset, men går med en følelse af skyld noget tid efter.

Jeg har stoppet alt for mange muligheder for et sundt forhold med for mange fantastiske personer.

Jeg kan bare ikke.

Pige, 17 år

Hvorfor går man ikke?

Det kan være svært at forlade en voldelig kæreste. Måske tror man, at man kan hjælpe kæresten, eller måske tør man ikke gå.