Jeg blev manipuleret og nedgjort

Historie

Han havde været sammen med mange andre piger.

Mødte min eks kæreste for to år siden, og har haft meget on/off med ham, vi begge er ikke så gode til forhold.

Men efter et år med ham, som var med manipulation, nedgørelse og begrænsninger, fik jeg nok. Vi havde ellers planlagt vi skulle flytte sammen og begynde i skole, men da jeg fik en besked fra en pige om at hun havde været sammen med ham for nogle dage siden, lige da vi flyttet sammen, smed jeg ham ud. Jeg ville ikke være sammen med en utro svin. Men vil da altid elske ham, og ved jeg bliver naiv når han skriver eller ringer..

Jeg var endelig single, men mødte så min andne eks kæreste fra barndomstiden, vi var sammen nogle gange, og lige pludselig var vi kærester, vi havde mange problemer med begge vores eks kærester, og vi begge blev kaldt for alt muligt fra vores eks kærester, men vi holdt sammen..

Og det hele gik godt med os, men lige så snart der var indblandet alkohol, blev han truende og han blev ved med at gå fra mig, men lige dagen efter kom han med knæende nede og sagde han elskede mig..

Da jeg skulle holde ferie, tjekkede jeg hans facebook, og han skrev med så mange unge piger som han åbenbart havde været samen med.. Dette knækkede mig fuldstændig..

Jeg har stadig nogle dage hvor jeg savner dem begge, men ved at de har manipuleret mig, og jeg ved at, det ikke vil være sundt for mig og gå tilbage til nogen af dem..

Jeg må se at komme videre.. Men bliver også svært og komme videre, og det bliver svært og kunne stole på nogen igen..

Det var en kort version af mine to dramatiske forhold..

Pige, 20 år