Jeg følte mig virkelig krænket

Historie

Min kæreste og jeg var sammen i 6 - 7 måneder, og han var helt perfekt! Han var sød og dejlig, men han ændrede sig hurtigt.

Min kæreste og jeg var sammen i 6 - 7 måneder, og han var helt perfekt! Han var sød og dejlig, men han ændrede sig hurtigt. Han ville være rigtig meget sammen med mig, både i skoletiden og udenfor skoletiden. Jeg følte nærmest at jeg ikke kunne trække vejret længere ...

Vi havde både gode og dårlige perioder, men de dårlige var der bare alt for mange af.. Til en fest engang havde han drukket sig meget fuld, og det har jeg det fint med. Jeg har det ikke selv særlig godt med alkohol, men det skal ikke påvirke ham. Jeg snakker med ham senere på aftnen, hvor han siger at han ikke har drukket, selvom man tydeligt kan lugte det. Han prøver at kysse mig, men jeg skubber ham lidt væk. Der bliver han virkelig sur, og skubber hårdt til mig, og ignorer mig resten af aftnen. Han var også en kontrolfreak, og ville vide at hvad jeg lavede. En gang til et klassearrangement, tog han min mobil, og han lagde den på jorden, og min trøje var lidt nedringet. Den ryger lidt ned, og min daværende kæreste råbe op, og siger at det er lidt billigt. Der ignorer han mig også resten af aftnen. Han spurgte flere gang i skolen og foran alle mine venner om vi ikke skulle have sex senere, og om vi ikke skulle sexte osv. Han gjorde så jeg virkelig følte mig krænket.

Jeg endte med at gøre det forbi med ham, fordi jeg indså hvor stor en idiot han var. Jeg slog op, han blev sur, og fik mange af mine drengevenner til at gå i mod mig. Men jeg kom ud, og jeg er gladere end da jeg var med ham, selvom jeg stadig savner hans søde side en gang i mellem.

Pige,  14 år