Jeg gjorde alt for hende

Historie

Jeg elskede hende og gjorde alt for at gøre hende tilfreds, men endte med at ødelægge mig selv.

Kære Forvildmeddig

Jeg var sammen med mit livs bedste kærlighed. Jeg elskede kvinden i 7-8 år. Jeg gjorde alt for hende og hendes familie. Jeg prøvede at være der for hende 100%.

Jeg så næsten aldrig min familie for at please hende og hendes familie. Vi fik et barn sammen. Han var 2 mdr for tidlig født. Hun fik fødselsdepression ud over det havde jeg psykisk dårlig arbejdsforhold i 1 år.

Jeg havde det skidt 1 helt år. Jeg snakkede tit med hende om jeg gerne vil sige mit job op for jeg gik af og til med selvmordstanker eller skade mig selv for at undgå jobbet. Det var mens hun var gravid. Jeg kan huske til en fødselsdags fest sagde jeg at jeg havde det enorm skidt på arbejde. Det blev kun til at jeg blev holdt for nar af hendes søster. Den aften sagde hun at jeg skulle passe på hendes søster. Har jeg altid gjort.

På sydfyn er der ualmindeligt mange der bliver single mødre nok mest af mødregrupper. Jeg kan huske hun sagde til mig hun var glad for at jeg hjalp til i huset for de andre i mødregruppens fædre aldrig lavede noget mens jeg gjorde. Vi var faktisk de sidste i hendes mødregruppe som var de sidste par.

Tingene eskalerede. Jeg havde det skidt hun krævede mere og mere af mig. Jeg havde hende, min søn og min datter og se til. Jeg havde stort set aldrig tid til at slappe af. Til sidst endte med at jeg ødelagde ting og sagde hun skulle skride fra mit liv for jeg kunne ikke klare alt det press.

Mand, 29 år

Podcast om kærestevold

Psykolog Ida Koch fortæller om, hvad kærestevold er.