Jeg kommer aldrig ud af det

Historie

Selv min egen personlighed prøver jeg at ændre, fordi han siger jeg er forkert.

For et stykke tid siden skrev jeg et indlæg om mig og min kæreste. Vi havde på daværende tidspunkt været sammen i 4 måneder.

Den dag i dag fortsætter mareridtet stadig. Der er dog sket meget. Jeg har tabt mig næsten 20 kg. siden. Jeg har mistet min appetit. Min søster siger jeg ligner en der har anoreksi. Han har tæsket mig gul og blå og det er stadig altid min egen skyld. Vi er officielt flyttet i vores fælles lejelighed. Selvom den står i mit navn. Jeg er kommet længere og længere væk fra mine veninder. Så langt væk at jeg ikke ser nogen i min fritid. Kun ham. Hele hans verden drejer sig om mig. Han ser ikke rigtig nogen venner mere, men for ham er det et bevidst valg- For han bliver altid tilbudt at komme ud osv. Jeg har altid været en populær pige, med massere af venner og bekendte. Jeg har altid haft mennesker omkring mig. Nu er jeg ensom-, ingen ringer til mig eller blot skriver, for at høre hvordan jeg det. Jeg har mistet alt på grund af ham. Selv min egen personlighed prøver jeg at ændre, fordi han siger jeg er forkert. Alt er forkert ved mig. Jeg har konstant selvmordstanker, fordi han ikke vil lade mig gå fra ham. Hverken i skole eller på arbejde går det godt. Jeg ser nærmest aldrig min familie, med mindre de kommer på besøg fordi jeg ikke må tage hjem og besøge dem, uden ham… og de bor så langt væk.

Der går ikke en dag hvor han ikke skælder mig ud. Jeg prøver alt hvad jeg kan for at holde ham glad i et par dage af gangen, men der kommer altid noget op. Han kan ikke se hvor meget han har ødelagt mig. Min verden er er så ødelagt at jeg er kommet i RKI på grund af en ubetalt regning. Igen viste han sig som “en god fyr” ved at betale regningen for mig. Han vil gerne have mig til at tro at han gjorde det af god vilje, men jeg har lært ham at kende nu… Det er bare så han har mere på mig. For han snakker altid om de penge han bruger/har brugt på mig, og at hvis jeg har tænkt mig at forlade ham skal jeg komme med dem alle sammen med det samme… Ellers smadrer han hele lejeligheden, og dræber mig derefter og en masse andre ubehagelige ting. Han har også smidt stort set alle mine møbler ud, fordi det var grimme.

I sidste uge, satte jeg ild til min dyne og lagde mig under den. Han lå ved siden af. Han vågnede ved at han kunne lugte røg, og slukkede flammen… Og begyndte at råbe af mig. Så langt ude er jeg kommet. Jeg har mistet ALT! Selv håbet om at komme levende ud af forholdet.

Jeg skriver det her af 2 grunde!

1. For at fortælle jer piger derude at i VIRKELIG bliver nødt til at forlade jeres voldelige kæreste, mens i kan! For der kommer et tidspunkt hvor i bare er fanget i det! Når han først har rørt dig, gået over din grænser, så gør han det gerne igen og igen og igen og igen! Og det bliver for ham en selvfølge at tæske dig og råbe af dig hver gang du er uenig med ham.

2. Jeg har ingen at dele det med.

Pige, 24 år

Kommentar fra forvildmeddig.dk

Kære 24-årige
Det er aldrig for sent at gøre noget, og du skal gøre det nu. Du sætter livet på spil, hvis du bliver længere. Vi opfordrer dig til at ringe til LOKKs hotline, tlf. 70 20 30 82. Du kan ringe anonymt døgnet rundt. Få hjælp nu, inden det er for sent. 

Hvorfor går man ikke?

Det kan være svært at forlade en voldelig kæreste. Måske tror man, at man kan hjælpe kæresten, eller måske tør man ikke gå.